Sikrer rørene for 800 ansatte og 80 000 reisende

Aktiv Rørinspeksjon har lenge arbeidet med ISS-Eiendom og Bane NOR på Oslo Sentralbanestasjon. Her sikrer vi en hyggelig arbeidsplass og et knutepunkt for mange tusen mennesker.  


ISS er et av verdens ledende serviceselskap og på Oslo S har de drifts- og vedlikeholdskontrakt hos Bane NOR. Dette betyr at de må sikre et attraktivt og effektivt kollektivknutepunkt, samt sørge for gode arbeidsplasser for over 800 ansatte. På Oslo Sentralbanestasjon ferdes det også i perioder over 80 000 reisende i løpet av en dag. Alt bør med andre ord gå på skinner.

Aktiv Rørinspeksjon har i en lengre periode jobbet for ISS på Oslo Sentralbanestasjon, og utført alt fra rensing og spyling av kummer til tilstandsrapporter og andre faste oppdrag. I noen situasjoner har det også oppstått akutte problemer med rør som må løses omgående.


Oppleves som dyktige og kompetente      

Morten Iversen, driftsteknikker for ISS, har alltid opplevd Aktiv Rørinspeksjon som profesjonelle, dyktige og kompetente. Han setter også stor pris på hvor seriøst Aktiv Rørinspeksjon tar sikkerhet og HMS.

- Vi vet at gutta hos Aktiv har tatt alle kursene de trenger for å jobbe på spor. De er flinke gutter med godt utstyr, og jobber alltid til de er ferdige med oppdraget. De passer på å ta med seg seler og verneutstyr, og tenker alltid nøye gjennom før de setter i gang.

På Oslo Sentralbanestasjon er det spesielt viktig med sikkerhet da dette er et knutepunkt der flere tusen mennesker ferdes hver eneste dag. Derfor er gutta ekstra påpasselige med å sikre ledninger og slanger som kan bevege seg og treffe folk i voldsom fart dersom de ligger løse, og brukes til eksempelvis spyling.  


Alltid en god tone og flinke til å rydde etter seg

For ISS har det bestandig vært trivelig å jobbe med Aktiv Rørinspeksjon. Iversen forteller at han har en god tone med alle i bedriften, og at det er spesielt flott hvor ryddige de. Etter å ha utført jobben sin får Aktiv Rørinspeksjon unna det verste griseriet, slik at jobben for vaskefirmaet som kommer etter og skal desinfisere blir lettere.

- Vi har heller aldri opplevd at arbeidet fører til ulemper for noen som jobber på Oslo Sentralbanestasjon eller reisende. Aktiv Rørinspeksjon er godt drilla på hvordan vi har det her, og de har vært nøye med å sette seg inn i situasjonen hos oss slik at alt går raskt og effektivt, sier Iversen.

Det gode samarbeidet fortsetter

ISS er godt fornøyde med samarbeidet de har hatt med Aktiv Rørinspeksjon. Iversen vet hvor krevende arbeidet til gutta hos Aktiv Rørinspeksjon er, og han synes det er tydelig at alle i bedriften står på døgnet rundt.  

- Jeg liker også godt at vi har en åpen dialog og god kommunikasjon. Gutta stiller opp når vi trenger dem, og gjør alltid en super jobb. Jeg ville utvilsomt anbefalt dem videre, og kommer garantert til å fortsette å jobbe med dem i fremtiden også, avslutter Iversen.

Rørproblemer?

Har du problemer med rørene dine? Vi stiller opp for deg på rappen! Vi holder til sentralt i Lørenskog, og rykker raskt ut. Ta kontakt med oss i dag, så stiller vi med god hjelp og service!

TA KONTAKT