VI SETTER HMS FORAN ALT!

Vi har blitt miljøfyrtårn-sertifiserte!

Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, og Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Les mer: www.miljofyrtarn.no.

Les mer om hvorfor vi har blitt miljøsertifisert: https://www.aktivror.no/fagartikkel/aktiv-rorinspeksjon-er-miljosertifisert

Vårt arbeid med avløp, maskiner, dype kummer, arbeid i høyden og arbeid med farlige gasser er underlagt strenge forskrifter. Slike typer arbeid krever bruk av riktig sikkerhetsutstyr og generelt at man ikke arbeider alene. Aktiv Rørinspeksjon er utstyrt med alle typer sikkerhetsutstyr som er nødvendig. Alle biler er utstyrt med tripod, sikringsline for arbeid i høyden samt trafikkvarsling. Alle våre operatører bærer personlig gassmåler og arbeidsklær synlighetsklasse 3. Samtlige har arbeidsvarslings kurs og kurs i varme arbeider.

Alle har selvfølgelig byggekort! Vi er stolte over å ha arbeidet for alle betydningsfulle entreprenører og eiendomsselskaper som også setter HMS i høysetet.

 

Kontakt oss i dag!