Bli kjent med oss

Hvorfor velge oss?

Fordi vi har mange års bred erfaring når det gjelder å løse problemer med avløp og overvannsledninger, vet vi at kundene vektlegger rask og god service. Vi bestreber oss på å ha en responstid på én time, og er tilgjengelig hele døgnet, hele året!

Vår visjon er

"Det eneste vi vil, er å drive Norges beste spylesjappe, med Norges beste spyleslamper!"

Hvem er vi

Vi er et profesjonelt spylefirma som hjelper folk med alt av avløpsproblemer. Vi har 10 biler rustet med toppmoderne utstyr og har i dag 7 ansatte. Vi er medlem av både Rørinspeksjon Norge og Start Bank, noe som medfører trygghet for våre kunder.

Vår historie, fra start til dags dato.

2019: Vi har blitt miljøfyrtårn-sertifisert

Dette er vi stolte av!
Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy som hjelper virksomheter å skape konkurransefortrinn av bærekraft.

Ta kontakt med oss

1994

Vi er i gang!

Aktiv Rørinspeksjon ble startet som et enkeltmannsforetak. Tidligere eier kjøpte inn en spylebil, og startet virksomheten med tjenestene rørinspeksjon og høytrykksspyling.

Aksjeselskap blir stiftet

Etter seks år som enkeltmannsforetak omgjør tidliger eier selskapet til et aksjeselskap. Aktiv Rørinspeksjon AS består nå av to spyleoperatører.

2000

Vekst

Betylig vekst i virksomheten resulterte i investeringer av flere nye spylebiler og flere ansettelser. I tillegg starter vi med å tilby tjenesten rehabilitering gjennom vår underleverandør.

2001 - 2009

Ny daglig leder

Arne Kirkeby Berg overtar selskapet, og trer inn som daglig leder hos oss i Aktiv Rørinspeksjon AS.

2010

Investeringer & ny visuell profil

Med betydelig vekst investerte vi ytterligere i nytt og moderne utstyr. Vi fikk også en ny og moderne visuell profil, og vår nettside ble relansert med nytt design.

2016 - 2017

Videre vekst

Med ny daglig leder i front, investeres det i firmaets første sugebil. I løpet av 2015 er vi totalt seks spyleoperatører.

2011 - 2015

Mål om å bli miljøfyrtårn-sertifisert

I første halvdel av 2018 gikk vi til innkjøp av selskapets første EL-bil! Målet er å kunne utføre våre tjenester, uten å belaste miljøet med forurensing fra dieselbiler. HMS står i fokus, og arbeides med kontinuerlig med sikte på å bli miljøsertifisert i løpet av 2019!

2018