Vedlikeholdsspyling

Vedlikeholdsspyling

Spesielt kjøkkenavløp er utsatt for store fettavleiringer. Generelt på kjøkkenavløp er det benyttet 40 - 75 mm små avløpsrør. Dette, ofte i kombinasjon, med mangelfullt fall på røret. Symptomene starter ofte med «klukkelyder». Disse oppstår som følge av at vann og luft må bytte plass på et smalt sted i røret. Vedlikeholds-spyling kan være et forebyggende tiltak som forhindrer at avløpet går akutt tett. Det kan med fordel benyttes varmt vann som løser opp fett noe bedre enn kaldt vann. Generelt spyler man kun fra kjøkkenvasken og frem til stamme/fellesledning. Vi starter alltid vedlikeholds-spyling med vannsuger. På denne måten får vi «slurpet» til oss mest mulig fett og grums, som kan være risikabelt å spyle ut på stamme/fellesledning.

Under vedlikeholdsspyling ser vi for oss at det kan løsne store mengder fett fra rørveggen. Noen ganger løsner fett i store klumper, og kan tette røret videre ute i anlegget. Det bør derfor utføre rørinspeksjon av relevante bunnledninger og stikkledninger før arbeidet starter.

NB! Konseptet vedlikeholdsspyling er kun egnet hvor det er plastrør fra ende til annen

"Fleksibel, hyggelig og fikk jobben gjort til en bra pris. Anbefales."

- Kristen A. (via mittanbud.no)

Rørproblemer?

Har du problemer med rørene dine? Vi stiller opp for deg på rappen! Vi holder til sentralt i Lørenskog, og rykker raskt ut. Ta kontakt med oss i dag, så stiller vi med god hjelp og service!

TA KONTAKT