Tette rør

Tette rør

Den mest vanlige metoden for å løse akutte avløpsproblemer er høytrykksspyling. Aktiv Rørinspeksjon har til sammen 6 biler. Vår minste bil har maks høyde på 1,81 m, og kommer til i parkeringshus, bakgårder etc. Alle bilene er utstyrt med spyleutstyr egnet for avløp fra 20 mm og helt opp til 300 mm. Responstid fra 30 minutter til maks 2 timer. Vi løser alle typer problemer. Vi vet at kundene vektlegger rask og god service samt at vi rydder opp etter endt oppdrag. Ved behov kan vi benytte varmtvann. Vi har også portabelt spyleutstyr for eksempel til bruk i høyblokker eller andre steder hvor det ikke egner seg å trekke spyleslange helt fra bilen. I tillegg har vi stakemaskiner som løsner blokkeringer uten bruk av høytrykk/vann.

"Kom raskt til avtalt tid. Veldig hyggelig og proffesjonell kar som kom på besøk. Leverte 110% - alt etter avtale, i tillegg til at han ga gode råd om standard og vedlikehold av rørene mine."

- Anders Grimsø Moe (via mittanbud.no)

91625500

Send oss en melding

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til at Aktiv Rørinspeksjon AS kan benytte seg av oppgitt kontaktinformasjon til å svare på henvendelsen din. For mer informasjon, vennligst se vår personvernerklæring.

Takk!

Din er melding har blitt sendt.
Haster det? Ring vår døgnåpne vakttelefon: +47 916 25 500
Åjsann, her skjedde noe galt, prøv igjen, eller nå oss på telefon: +47 916 25 500