Tette rør

Tette rør

For profesjonelle er det mest vanlig å løse akutte avløpsproblemer ved hjelp av høytrykksspyling. Dette er en tjeneste som rørinspektører kan utføre ved bruk av en spyleslange med dyse. Dysen gjør at slangen «går» av seg selv innover i røret. Normalt sett står røret fullt av vann når vi starter da det er tett.

Når dysen passerer problemet inne i røret så løsner forstoppelsen. Rørinspektører spyler som oftest litt frem og tilbake akkurat i dette området før man avslutter. Selv om problemet er løst understreker vi at årsaken til problemet fremdeles er ukjent. Ved høytrykksspyling spyler rørinspektøren i «blinde» inne i røret. I mange tilfeller kan dette gjøre mer skade enn nytte. Nettopp derfor anbefaler vi en rørinspeksjon.

Aktiv Rørinspeksjon kaller ofte høytrykksspyling av tett avløp for «førstehjelp». Her spyles kun en forstoppelse, og hverken mer eller mindre blir gjort. For å hjelpe rørene utover dette, samt forhindre nye tilfeller av tette rør, vil du ha behov for en rørinspeksjon. Dette gir rørinspektøren en mulighet til å diagnostisere problemet skikkelig.  

Ved behov kan rørinspektøren benytte seg av varmtvann. Aktiv Rørinspeksjon har også portabelt spyle-utstyr til områder hvor det ikke er egnet å trekke spyleslangen hele veien fra bilen. Er det behov for portabelt utstyr må dette oppgis ved bestilling. 

Hva koster det?

Vi tar betalt for medgått tid og leverte tjenester. Dersom du har behov for en spylebil vil dette koste kr. 1975,- inkl. mva. pr. time, men Aktiv Rørinspeksjon har en minstepris på 2 timer medregnet transport frem og tilbake. 

Utover 2 timer fakturer vi hver påbegynte halve time.

Vi belaster også bompenger og parkering når det er aktuelt. Våre kontorer ligger på Ryen i Oslo.

Priseksempel

Vi reiser fra våre kontorer på Ryen, Oslo kl. 07:00, vi er fremme hos deg kl. 07:30. Klokken 08:30 har vi løst problemet vi skulle høytrykksspyle, og setter kursen tilbake til kontoret. Klokken 09:00 er vi tilbake på Ryen.

Totalprisen for dette oppdraget ender på kr. 3950,- inkl. mva + evt. bompenger og parkering.

Alle våre biler er utstyrt med ABAX elektronisk kjørebok som vi benytter til faktureringen. På våre fakturaer vil du finne ABAX-Tider/tidsregistrering som rettferdiggjør tiden vi fakturerer.  

Oppgitt pris er i kontortiden, mandag til fredag kl. 07:00-15:00. Utenom disse tidene tilkommer vakttillegg på kr. 1000,- inkl. mva. pr. time. Også her har vi minstepris på 2 timer.

"Kom raskt til avtalt tid. Veldig hyggelig og profesjonell kar som kom på besøk. Leverte 110% - alt etter avtale, i tillegg til at han ga gode råd om standard og vedlikehold av rørene mine."

- Anders G. (via mittanbud.no)

Rørproblemer?

Har du problemer med rørene dine? Vi stiller opp for deg på rappen! Vi holder til sentralt i Oslo, og rykker raskt ut. Ta kontakt med oss i dag, så stiller vi med god hjelp og service!

TA KONTAKT