Rørinspeksjon

Rørinspeksjon

Aktiv Rørinspeksjon er medlem av bransjeforeningen Rørinspeksjon Norge. Alle våre 6 biler er utstyrt med rørinspeksjonsutstyr. Vi inspiserer rør fra 20 mm og helt opp til 300 mm. Vi benytter stake- kamera som har en maks lengde på ca. 60 meter. Vi har spesialkamera, «sving og drei», samt med laser dimensjonsmåling. Kameraene våre er også utstyrt med sonde som kan trasé-søkes. Vi rapporterer etter Rørinspeksjon Norges normer. Rapport etterstreber vi å levere påfølgende arbeidsdag, og leveres digitalt med høyoppløst video i farger og med metermål.

"Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet som er utført og kommunikasjonen underveis. Arne hos Aktiv Rørinspeksjon var prosjektleder og koordinerte pigging, støping, rensing av rør, rørfornying (rør-i-rør) som ble utført av Vitek, samt rørleggerarbeid utført av Christiania Rørleggerbedrift. Alt til avtalt tid og avtalt pris. Anbefales for små og store jobber. Arne K. Berg i Aktiv Rørinspeksjon er til å stole på. /Henrik C."

- Henrik C. (via mittanbud.no)

91625500

Send oss en melding

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til at Aktiv Rørinspeksjon AS kan benytte seg av oppgitt kontaktinformasjon til å svare på henvendelsen din. For mer informasjon, vennligst se vår personvernerklæring.

Takk!

Din er melding har blitt sendt.
Haster det? Ring vår døgnåpne vakttelefon: +47 916 25 500
Åjsann, her skjedde noe galt, prøv igjen, eller nå oss på telefon: +47 916 25 500