Trasé-søk

Trasé-søk

Alle våre rørinspeksjons-kameraer er utstyrt med sonde for trasé-søk. Det vil si at vi kan søke opp hvor kamerahode er til enhver tid. Vi kan altså kartlegge hvor ditt avløpsrør går, samt hvor angi hvor dypt det ligger. Vi dokumenterer samtlige trasé-søk punkter med foto som er målsatt i 2 kompass-retninger. Vi forsøker også å angi dybde. Alle våre spylebiler er utstyrt med trasé-søker.

"Tett avløpsrør i privatbolig. Et annet firma hadde forsøkt å løse problemet tidligere, men uten hell. Aktiv Rørinspeksjon gjorde første en kostnadsfri evaluering av problemstillingen basert på videoopptak (tatt av annet firma), og mente de ville klare å løse problemet. Dette viste seg å være helt korrekt: Aktiv ankom presis, stilte med en meget kyndig ressurs og løste problemet effektivt og kompetent. Konkurransedyktig på pris. Anbefales!"

- Anders B. (via mittanbud.no)

91625500

Send oss en melding

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til at Aktiv Rørinspeksjon AS kan benytte seg av oppgitt kontaktinformasjon til å svare på henvendelsen din. For mer informasjon, vennligst se vår personvernerklæring.

Takk!

Din er melding har blitt sendt.
Haster det? Ring vår døgnåpne vakttelefon: +47 916 25 500
Åjsann, her skjedde noe galt, prøv igjen, eller nå oss på telefon: +47 916 25 500