Rørfornying

Rørfornying/Rehabilitering

Aktiv Rørinspeksjon tilbyr rehabilitering med epoxy-foring. Vi rehabiliterer rør fra 100 mm og opp til 150 mm. Det utstedes «nytt rør garanti». Dette er et «verdipapir» som kan vises frem ved forsikringsskader, takst på bolig o.l. Epoxy-foring er testet for ringstivhet og levetid tilsvarende et nytt rør.

Hvordan foregår rørfornying?

Før et rør kan rehabiliteres med epoxy-foring må røret forsøkes renset, for utfelling belegg og andre forhold som kan påvirke sluttresultatet.

Neste trinn er forkontroll/innmåling/prosjektering. Under en slik forkontroll må vi kartlegge alle relevante forhold, dette er i all hovedsak følgende:

- Hvor skal vi parkere våre biler og utstyr under arbeidet, det må trekkes slanger fra bilen og frem til røret som skal fornyes.

- Vi må kontrollere lengde, dimensjon og nøyaktig plassering av grenrør. Lengder båndmåles med presisjon ned på centimeteren. Dimensjon måles med et laser sving & drei kamera.

- Etter forkontroll fastsettes dato for utførelse. Det som er viktig er at det ikke kan være forbruk på det aktuelle røret under selve rehabiliteringen. Det gjelder også nedbør når det er relevant.

Selve epoxyforingen "skyter" vi inn i røret med trykkluft, så blir den herdet med damp eller Led-lys. Til slutt freser vi opp eventuelle grenrør.

Hva kan du forvente av rørfornying?

Du kan forvente at får et nytt rør med 50 års levetid. Vi klarer kun 1 rørstrekk pr. dag.

Hva koster rørfornying?

Det er vanlig å prise rørfornying ut fra tegning.

Når du har valgt leverandør, så bestiller du forkontroll/innmåling/prosjektering.

Hos oss koster dette kr. 2560,- eks. mva. pr. time. Minstepris er 2 timer. Vi har også en rigg kostnad på kr. 1000,- eks. mva.

Når mengde og dimensjon er avgjort faktureres arbeidet etter medgått.

Vi benytter følgende priser (gjeldene f.o.m 01.05.20 pga. svak kronekurs):

Minstepris Rehab 100mm epoxyforing inntil 10 meter kr. 19 480,- eks. mva.

Minstepris Rehab 125mm epoxyforing inntil 10 meter kr. 20 760,- eks. mva.

Minstepris Rehab 150mm epoxyforing inntil 10 meter kr. 23 070,- eks. mva.

Minstepris Rehab 3D epoxyforing inntil 10 meter kr. 24 090,- eks. mva.

Rigg/transport kr. 6 670,- eks. mva.

Grenfres minstepris pr. stk. kr. 4 620,- eks. mva.

100mm epoxyforing kr. 1 440,- eks. mva. pr. meter.

125mm epoxyforing kr. 1 570,- eks. mva. pr. meter.

150mm epoxyforing kr. 1 800,- eks. mva. pr. meter.

100-150mm 3D epoxyforing kr. 1 900,- eks. mva. pr. meter.

Blindende 100mm kr. 2 650,- eks. mva.

Blindende 125mm kr. 2 870,- eks. mva.

Blindende 150mm kr. 3 450,- eks. mva.

Lapp Minstepris 100mm kr. 16 400,- eks. mva.

Lapp Minstepris 125mm kr. 17 690,- eks. mva.

Lapp Minstepris 150mm kr. 19 990,- eks. mva.

Parkering av våre biler ved rørfornying

Det er dessverre ikke alltid man finner lovlig parkering i områdene som trenger rørfornying, og man må huske at det skal trekkes slanger fra bilen og helt frem til arbeidsstedet. Disse slanger kan ikke overkjøres av biler. Vi kan søke om parkeringsvedtak, sette ut skilter i forkant og ta skiltene inn etter utført arbeid. Dette koster kr. 6050,- eks. mva. leie av gategrunn. NB! Leie av gategrunn til Oslo kommune tilkommer, normalt med kr. 660,- pr. dag.

"Aktiv Rørinspeksjon AS fremstår som et særdeles pålitelig og profesjonelt firma. Har så langt benyttet dem ved tre anledninger. Møter alltid til avtalt tid. Dyktige, serviceinnstilte fagfolk som jobber raskt og effektivt. Oversiktelig fakturering som angir klokkeslett for tidsberegning. Konkurransedyktige på pris. Vil avgjort benytte Aktiv Rørinspeksjon for fremtidige oppdrag, Anbefales! Rune"

- Rune B. (via mittanbud.no)

Rørproblemer?

Har du problemer med rørene dine? Vi stiller opp for deg på rappen! Vi holder til sentralt i Oslo, og rykker raskt ut. Ta kontakt med oss i dag, så stiller vi med god hjelp og service!

TA KONTAKT