Diverse

Diverse andre tjenester vi tilbyr

Tining

  • Vi tiner avløpsrør med høytrykk. Vi kan benytte varmtvann under tining. I tillegg kan vi også tine vanntilførselsrør. Dette krever rørlegger for frakopling, samt at spyleslange må klores før bruk.

Innmåling

  • Innmåling er en komplett kartlegging av alle nødvendige forhold som må avklares før et rør kan rehabiliteres med epoxy-foring. For eksempel dimensjon, lengde, plassering av grenrør, retningsendringer, tilkomst og parkering.

Utbedring av stakeluker

  • Vi ser i vårt arbeid mange avløpsledninger som har defekt stakeluke. Enhver avløpsledning bør være tett slik at spillvann ikke kommer ut av ledningen. Vi har spesialisert oss på å utbedre eksisterende gamle stakeluker slik at de på ny blir både funksjonelle og tette.

Tetthetsprøving

  • Tetthetsprøving er bruk av vann eller luft under noe trykk. Vi kan på den måten avgjøre om et rør eller deler av ett rør er tett mot omgivelsene.

Fargeprøve

  • Fargeprøve kan utføres i 4 forskjellige farger. Det benyttes ikke-giftige fargestoffer til å farge vann. Fargen er svært godt synlig og man kan på den måten over lange avstander lokalisere hvor spillvann, regnvann og eventuell lekkasje tar veien.
"Kjempe fornøyd. De kom som avtalt og var behjeplig med å tilpasse tiden."

- Malik M. (via mittanbud.no)

91625500

Send oss en melding

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til at Aktiv Rørinspeksjon AS kan benytte seg av oppgitt kontaktinformasjon til å svare på henvendelsen din. For mer informasjon, vennligst se vår personvernerklæring.

Takk!

Din er melding har blitt sendt.
Haster det? Ring vår døgnåpne vakttelefon: +47 916 25 500
Åjsann, her skjedde noe galt, prøv igjen, eller nå oss på telefon: +47 916 25 500