Hvor mye koster rørinspeksjon?

Mange lurer på hva rørinspeksjon koster. Priser vil åpenbart variere utifra oppdragstype og lokasjon, men her er en pekepinn.


I rørinspeksjonsbransjen er kravet om utstyr, sikkerhet og kunnskap høyt. Det er ingen hemmelighet at det er kostbart å drive et rørinspeksjonsfirma, noe som gjenspeiles i tjenestenes priser. Likevel skal det ikke koste hus og hytte dersom rørene dine trenger en inspeksjon, litt vedlikehold eller en fornyelse.  


Gjennomsnittlig pris på rørinspeksjon

Som mange andre rørinspektører tar vi en minstepris for rørinspeksjon. Hos oss er minsteprisen på kr. 5 950,- inkl. mva. Dette inkluderer transport til og fra arbeidsstedet (inntil 60 km) og 1 times arbeid. En gjennomført rørinspeksjon inkluderer også tid satt av til å utarbeide rapport, så den timen er også forbeholdt at rørinspektøren rekker dette. Blir det nødvendig med to ansatte på oppdraget vil prisen stige.

 

Utfordrende prismodeller

Det er umulig å sette en fast pris på rørinspeksjon. Ulike situasjoner krever ulike tiltak. I visse tilfeller kan man oppleve å arbeide et sted hvor sikkerhet blir en utfordring, for eksempel. Her kan man plutselig ha behov for flere timer til å utføre jobben, flere inspektører og eventuelt bruk av spesialutstyr. Dette vil medføre egne omkostninger, og kan være en grunn til at et oppdrag stiger i pris. Dersom du har bestilt en rørinspeksjon er ikke spesialkamera og trasésøk inkludert i prisen, men kan være noe rørinspektøren anbefaler eller til og med er nødt til å benytte seg av.  

I visse tilfeller kan det også være anbefalt å få utført andre tjenester etter at en rørinspeksjon er avsluttet. Rensing, slamsuging, rørfornying og vedlikeholdsspyling er andre tjenester vi kan hjelpe deg med, men alle disse har sine egne priser. Du får et innblikk i kostnadene knyttet til disse i vår oversikten over tjenestene våre.


Velg riktig rørinspektør for deg

Det finnes mange gode rørinspektører på markedet i dag, men det er likevel et par ting du bør sørge for å sjekke. Ønsker du å benytte en seriøs aktør er det viktig å sikre kompetanse og kvalitet. Se etter bedrifter som er medlem i Rørinspeksjon Norge – disse aktørene rapporterer etter Rørinspeksjon Norge sine normer. Undersøk også hvorvidt bedriften du vurderer har flere års erfaring med å løse ulike problemer. Dette er en indikasjon på god kunnskap, og arbeidere som legger tid og kvalitet i sine oppdrag.

Aktiv Rørinspeksjon er en miljøfyrtårnbedrift som også er medlem av Rørinspeksjon Norge og Start Bank. Vi har eksistert siden 1994 og har bred erfaring med alle typer rørrelaterte problemer. Vi anbefaler en rørinspeksjon ved behov da denne tjenesten minsker risikoen for skade og slitasje på rørene dine over årenes løp. Med en godt utført rørinspeksjon kan vi tidlig avdekke eventuelle problemer, og håndtere dem før de blir for omfattende. Vurderer du en rørinspeksjon? Ta kontakt med oss for en vurdering av din situasjon.  

Rørproblemer?

Har du problemer med rørene dine? Vi stiller opp for deg på rappen! Vi holder til sentralt i Lørenskog, og rykker raskt ut. Ta kontakt med oss i dag, så stiller vi med god hjelp og service!

TA KONTAKT