Abellund borettslag svært fornøyd med Aktiv Rørinspeksjon

Aktiv Rørinspeksjon har i lang tid jobbet iherdig for å sikre rør i borettslag og sameier. Abellund borettslag er svært fornøyd med arbeidet som blir utført hos dem.


Alle boliger er avhengige av vann- og avløpsnettet sitt. Leiligheter og rekkehus i sameier og borettslag kan være spesielt utsatt for problemer med rørene sine, da det er mange beboere som kanskje deler fellesledninger. Blir én rammet av rørsituasjoner vil det raskt påvirke naboer rundt også. Årevis med bruk og slitasje vil også gjerne føre til et behov for rørfornying og spesialtilpassede vedlikeholdsrutiner.  

Abellund er et av mange borettslag som har benyttet seg av tjenestene til Aktiv Rørinspeksjon. De har hatt god erfaring fra dag én.  


Har fikset tette rør i moderne borettslag over lengre tid

Abellund borettslag ble bygget i 1962 og består i dag av 254 leiligheter. Her skal det være hyggelig å bo, og barn, unge, voksne og gamle skal trives. For å skape et borettslag hvor folk kan leve trygt og godt er det viktig at helt essensielle fasiliteter fungerer. Rør i borettslag kan by på utfordringer, og akutte problemer kan plutselig oppstå. Da er det viktig å ha rørinspektører man stoler på.

Jan Sjøstrøm, driftsleder og vaktmester i borettslaget har i flere år benyttet seg av tjenestene til Aktiv Rørinspeksjon, og han er storfornøyd.  


Gutta fra Aktiv Rørinspeksjon er alltid presise, og har løst de situasjonene vi har havnet i helt utmerket, forteller Sjøstrøm.


I Abellund borettslag har kloakkstopp og delvis tette avløpsrør tidvis bydd på vansker for beboerne. I noen tilfeller har situasjonene vært akutte, andre ganger har de utviklet seg over tid. Uansett hva årsaken bak har vært mener Sjøstrøm at Aktiv Rørinspeksjon har kommet med effektive og gode løsninger, uten å være til bry for beboerne.


Ble anbefalt Aktiv Rørinspeksjon av en rørlegger i borettslaget

Da Abellund borettslag så etter nye rørinspektører til å ta seg av rørhelsa i de ulike leilighetene falt avgjørelsen på Aktiv Rørinspeksjon. De kom nemlig varmt anbefalt av en beboer i nabolaget, som selv var rørlegger. Et kvalitetsstempel fra noen i lignende bransje betydde mye for driftslederen og vaktmesteren i borettslaget. Etter flere oppdrag har han enda ikke blitt skuffet.


Jeg har opplevd Aktiv Rørinspeksjon som hyggelige, profesjonelle og alltid tilgjengelige. De er gode på å kaste seg rundt når vi trenger dem. Vi kommer utvilsomt til å fortsette å bruke dem, sier Sjøstrøm.


Har ditt nabolag problemer med rørene?

Mange kvier seg for å sjekke rørene for et helt borettslag eller sameie. Man tenker at det er tidkrevende, komplisert og sjenerende for beboere. Ofte kan dette føre til at det ventes for lenge, tilstandsrapporter blir ikke utført og eventuelle skader får utvikle seg og bli verre. Dette kan bli kostbart og utfordringer med forsikringsselskaper kan oppstå. Er dere usikre på om borettslaget bør sjekke rørene? Her er tre indikasjoner på at det kan være en god idé.


  1. Borettslaget er bygd før 70-tallet, og har rør som er over 40 år.
  2. Det oppleves små bevegelser i bygningen (dette kan ha effekt på rørenes tilstand).
  3. Busker og trær vokser i nærheten av bygningene og har røtter som kan trenge inn i rørene.


Kontakt Aktiv Rørinspeksjon for assistanse

Aktiv Rørinspeksjon har lang erfaring med arbeid i borettslag og sameier. Vi tar HMS på alvor, og sikrer alltid slanger og annet utstyr slik at beboere ikke står i fare for å komme til skade mens vi arbeider. Vi er raske, effektive og grundige. Med et arsenal av utstyr kan vi ta oss av de aller fleste rørproblemer. Kontakt oss i dag dersom du har behov for rørinspeksjon, spyling, rensing, tilstandsrapport eller rørfornying.  Rørproblemer?

Har du problemer med rørene dine? Vi stiller opp for deg på rappen! Vi holder til sentralt i Lørenskog, og rykker raskt ut. Ta kontakt med oss i dag, så stiller vi med god hjelp og service!

TA KONTAKT